Вайлдер і Ф'юрі ефектно поштовхалися напередодні реваншу

Вайлдер і Ф'юрі ефектно поштовхалися напередодні реваншу
Вайлдер vs Ф'юрі

Боксери влаштували старий добрий трешток у Лас-Вегасі

Вже в ніч на неділю, 23 лютого, в Лас-Вегасі відбудеться довгоочікувана зустріч у ринзі двох топ-боксерів важкого дивізіону - чемпіона світу за версією WBC Деонтея Вайлдера та британця Тайсона Ф'юрі.

Ну, а поки до бою лишаються лічені дні зіркові боксери розважаються я можуть та доводять ситуацію до стадії кипіння.

Напередодні обидва бійці прибули до Невади та одразу влаштували шоу – дуель поглядів швидко перейшла у взаємні образи, які боксери використовують як мотиваційні заходи, а далі – у штовханину.

Першим на правах господаря штовхнув Тайсона Ф'юрі американський чемпіон. Британець відлетів далеченько, але опанував себе – повернувся до Вайлдера й, як вправний суматорі, штовнув вже  його. Далі спрацювали закони жанру й боксерів розвели, щоб уникнути фальстарту.

Моральну ж першість у сварці утримав Вайлдер, саме його фраза про фінансову складову та благодарність мала силу нокдауну:

«Ніколи не забувай, хто привів тебе у великий бокс. Я повернув тебе, витягнув назад. Я поклав їжу на твій стіл, щоб твоя родина була сита. І я знову це роблю, вже вдруге. Тільки я продаю платні трансляції та квитки. Глядачі прийдуть, щоб подивитися на мене»

Нагадаємо, це другий бій і він носить статус реваншу – в 2018 Ф’юрі боксував краще, але Вайлдер двічі надсилав ромського велета у нокдаун, тому судді виголосили нічию. Нині її з вірогідністю в 99% не буде.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: