«Вест Гем» втратив перемогу над «Лестером» та інші матчі чемпіонату Англії

«Вест Гем» втратив перемогу над «Лестером» та інші матчі чемпіонату Англії
Фото взяте з сайту livesport.ru

Шістьма матчами стартував 10-й тур англійської Прем'єр-ліги

«Брайтон» вдома мінімально обіграв «Вулвергемптон». Перемогу господарям приніс Мюррей на самому початку другого тайму.

«Ліверпуль» розгромив «Кардіфф» та одноосібно очолив турнірну таблицю. Рахунок відкрив Салах вже на 10 хвилині, зумівши переправити м'яч у ворота після метушні у штрафному. Другого голу довелось чекати аж до 66-ої хвилини, коли Мане якимось чином просочився крізь захисників і пробив воротаря. Патерсон відновив інтригу на 77-й хвилині, подарувавши надію на позитивний рахунок валлійцям. Однак Шакірі та Мане позбавили «Кардіфф» шансів на бодай нічию.

«Саутгемптон» вдома не зміг обіграти «Ньюкасл». Попри тотальну перевагу господарів за ударами (22:6) «святі» не змогли бодай одного разу переправити м'яч у ворота Дубравки.

«Вотфорд» розтрощив аутсайдера чемпіонату «Гаддерсфілд». Початок погрому поклав Перейра на 10 хвилині, а через дев`ять хвилин Деулофеу подвоїв перевагу «шершнів». В другому таймі «Гаддерсфілд» намагався відігратись, однак підводила реалізація. А от у Саксесса з точністю було все гаразд, що він і довів на 79 хвилині після передачі Кіко.

«Борнмут» в більшості розгромив «Фулгем». Рахунок відкрив Вілсон на 14-й хвилині ударом з пенальті. Команди продовжували рівну гру аж до 72-ої хвилини, коли Брукс після передачі Фрейзера подвоїв перевагу «вишень». А вилучення капітана «котеджерів» Макдональда полегшило справу «Борнмуту» – Вілсон оформив дубль на 85-й хвилині.

«Вест Гем» не втримав перемогу в матчі з «Лестером». Відкрив рахунок в матчі Бальбуена, який добив власний же удар. Нобл ще до перерви дуже жорстко зіграв проти Ндіді, за що отримав пряму червону картку. «Лестер» зумів врятувати нічию аж на 89-й хвилині, Ндіді класним дальнім ударом пробив Фабіанськи.

«Ліверпуль» набрав 26 очок і тимчасово вирвався на перше місце, «Манчестер Сіті» зіграє свій матч в понеділок з «Тоттенгемом». «Борнмут» та «Вотфорд» продовжують займати шосте та сьоме місця з 20-ма та 19-ма очками відповідно. Перемога над «Вулвергемптоном» дозволила «Брайтону» обійти «Лестер». А невдахи цього дня замикають турнірну таблицю чемпіонату Англії. «Лестер» та «Вест Гем» залишились на 12-й та 13-й позиціях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: