Чемпіонат Англії. «Вест Гем» Ярмоленка врятував нічию з «Гаддерсфілдом» та інші матчі

Чемпіонат Англії. «Вест Гем» Ярмоленка врятував нічию з «Гаддерсфілдом» та інші матчі
Фото взяте з сайту vseprosport.ru

У чемпіонату Англії з футболу відбулися перші матчі 12-го туру

«Кардіфф» на останніх хвилинах вирвав перемогу в «Брайтона». Хоча початок гри був за гостями, Данк швидким голом відкрив рахунок у матчі. Однак до перерви «Брайтон» втратив не тільки перевагу у рахунку, а й залишився в меншості через жорстокий фол Стівенса.

«Кардіфф» заволодів ініціативою, але забити вдалось лише тоді, коли в гостей майже не лишалось часу відігратись, Бамба добив м'яч після відскоку у ворота.

«Лестер» та «Бернлі» так і не змогли виявити сильнішого. «Лиси» мали значну перевагу впродовж матчу, проте погана реалізація завадила вразити ворота Гарта бодай раз.

«Ньюкасл» здобув другу поспіль перемогу після серії вкрай невдалих матчів. Героєм «сорок» став Рондон, який оформив дубль у першому таймі. Лерма ще до перерви зумів один м'яч відіграти, проте вдруге забити Дубравці так і не вдалось.

«Вотфорд» на останніх хвилинах вирвав нічию в матчі з «Саутгемптоном». Перший тайм був за «святими», і Габ'ядіні на 20-й хвилині вивів господарів вперед в рахунку. «Вотфорд» в другому таймі захопив ініціативу і таки зумів забити аж на 82-й хвилині зусиллями Холебаса.

«Гаддерсфілд» та «Вест Гем» не змогли виявити сильнішого. Прітчард на самому початку матчу вивів господарів вперед в рахунку, і «Гаддерсфілд» вів у рахунку до 74-ої хвилини, коли Андерсон вдало зіграв на добиванні.

Завдяки перемозі «Кардіфф» набрав вісім очок і піднявся з зони вильоту, «Брайтон» з 14 пунктами лишився на 12-й позиції. «Ньюкасл» завдяки другій поспіль перемозі набрав дев'ять очок і піднявся на 14-те місце, «Борнмут» та «Вотфорд» з 20 пунктами поділяють шосту-сьому позиції. «Вест Гем» набрав 12 очок і піднявся на 13-ту позицію, «Гаддерсфілд» залишився передостаннім. «Саутгемптон» лише завдяки кращій різниці м'ячів не в зоні вильоту, «Лестер» лишився у середині турнірної таблиці, а «Бернлі» з дев'ятьма очками розташувався на 15-й сходинці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: