Віце-президент ФФУ доводить, що має диплом, й каже, що його хочуть облити брудом

Віце-президент ФФУ доводить, що має диплом, й каже, що його хочуть облити брудом

На своїй сторінці в Facebook функціонер написав про те, що ці звинувачення - спроби облити брудом і скомпрометувати ФФУ та його особисто

Віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко заперечує правдивість інформації з приводу його нібито підробленого диплома про закінчення навчання в Київському політехнічному інституті.

На своїй сторінці в Facebook функціонер написав про те, що ці звинувачення - спроби облити брудом і скомпрометувати ФФУ та його особисто. 

«Скажу відверто: всі ці анонімні атаки і фейки, які з'явилися в ЗМІ в останні дні, мають цілком конкретну причину - небажання окремих осіб, щоб в Маріуполі проходили футбольні матчі, та щоб весь світ переконався, що український Донбас - безпечний і надійно контролюється нашими військовослужбовцями, поліцією та спецслужбами», - додав Костюченко. 

Разом з тим, віце-президент ФФУ зазначив, що з приводу наявності у нього диплома про вищу освіту в 2014 році проводилась прокурорська перевірка, за результатами якої провадження було припинено. 

«Поширення анонімними замовниками фейкових довідок без належних підписів - це жалюгідна спроба реанімувати історію, в якій правоохоронці вже давно поставили крапку», - переконаний Костюченко.

Напередодні повідомлялося, що перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко підробив свій диплом про завершення навчання в Київському політехнічному інституті

Згідно з документами самої справи, які дали в КПІ, Костюченко не отримував диплом цього вищого навчального закладу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: