Відомий британський промоутер спробує підписати контракт з Усиком

Відомий британський промоутер спробує підписати контракт з Усиком
Олександр Усик

Зараз Олександр Усик співпрацює з промоутерською організацією К2 Promotions

Промоутер Едді Хірн з Matchroom Boxing спробує підписати контракт з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

Про це він заявив в інтерв'ю IFL TV.

Хірн бажає, щоб український боксер уклав угоду з онлайн-стрімінгом DAZN.

Сторони вже почали переговори про потенційний бій Усика з підопічним Едді і екс-чемпіоном світу Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

Промоутер вірить, що все пройде успішно, так як українець планує в майбутньому зустрітися з володарем титулів WBA Super, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО), який також є членом команди Хірна.

Нагадаємо, що в травні цього року промоутер з медійною британської платформою Perform Group уклали угоду про створення довгострокового підприємства на суму один мільярд доларів.

Контракт розрахований на вісім років, за умовами якого компанія Хірна повинна організовувати по 32 вечора боксу щорічно.

При цьому 16 шоу відбудуться США, а решта пройдуть у Великобританії.

Їх транслятором стане стрімінг-сервіс DAZN.

Нагадаємо, зараз Олександр Усик співпрацює з промоутерською організацією К2 Promotions.

Минулої суботи українець Олександр Усик завоював титул абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі, тотально декласувавши російського боксера Мурата Гассієва. Усик домінував у ринзі від початку і до кінця бою, не залишивши жодного шансу своєму опоненту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: