Вікенд для легіонерів збірної України: Маліновський в дербі проти Безуса, перший матч в 2019 для Коноплянки

Вікенд для легіонерів збірної України: Маліновський в дербі проти Безуса, перший матч в 2019 для Коноплянки
Руслан Маліновський
Фото: ФФУ

Після невеликої святкової паузи поновлюється боротьба в чемпіонатах Бельгії та Німеччини, де виступають українські гравці

Цими вихідними після невеликої святкової паузи поновлюється боротьба в чемпіонатах Бельгії та Німеччини, а прес-служба Федерації футболу України поновлює експрес-анонси матчів за участю легіонерів нашої національної команди, яких Андрій Шевченко запрошував на останній збір у 2018 році.

Уже сьогодні, 18 січня, в бельгійській першості «Генк» Руслана Маліновського на виїзді зіграє в гарячому дербі Лімбурга проти «Сент-Трюйдена», де виступає Роман Безус (21.30 за київським часом).

У неділю, 20 січня, Олександр Зінченко матиме змогу провести черговий матч у складі «Манчестер Сіті». Команда Хосепа Гвардіоли в рамках 23-го туру англійської Прем’єр-ліги зустрінеться на чужому полі з «Гаддерсфілдом» (15.30).

У чемпіонаті Бельгії «Гент» Романа Яремчука та Ігоря Пластуна прийматиме «Андерлехт» Євгена Макаренка (19.00).

Також удома, але в німецькій бундеслізі, перший офіційний матч у 2019 році зіграє й «Шальке» Євгена Коноплянки. До Гельзенкірхена завітає «Вольфсбург» (19.30).

Нарешті, у 20-му турі іспанської Прімери на «Леганес» Василя Кравця та Андрія Луніна чекає важкий вояж на стадіон «Барселони» «Камп Ноу» (21.45).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: