Запорізький «ЗТР» одноосібно очолив групу у гандбольній Балтійській лізі

Запорізький «ЗТР» одноосібно очолив групу у гандбольній Балтійській лізі
Фото ГК «ЗТР»

Запорожці здобули третє перемогу, вигравши вдома у білорусів

З метою підвищення інтересу глядачів організатори Балтійської гандбольної ліги вирішили, що матчі між українською та білоруською командами проводяться у тих містах, де вони дислокуються.

У звітній грі «ЗТР» приймав другого призера чемпіонату Білорусі «СКА-Мінськ», інформує офіційний сайт запорізького клубу.

У Запоріжжя «СКА-Мінськ» приїхав основним складом, за винятком голкіпера Івана Мороза та лівого крайнього, колишнього гравця «ЗТР», Івана Бровка.

Почали господарі дуже добре, повівши у рахунку 3:0. Перевага у 2-3 м'ячі зберігалася до 11-ої хвилини, коли Олексій Ганчев та Андрій Акименко забили по голу, змінивши рахунок на 10:6. І навіть тайм-аут не змінив ситуацію – 14:10.

Після цього атаки у «ЗТР» перестали виходити, а гості не відразу змогли використати ситуацію на свою користь. Хоча домоглися свого. На перерву «СКА-Мінськ» пішов за рахунку 16:15 на свою користь.

Ледве почався другий тайм, як Ганчев рахунок зрівняв. І пішла гра м'яч в м'яч. На 30-й хвилині «ЗТР» поступався 20:21, але потім «закрив на замок» свої ворота на вісім хвилин. До 56-ої хвилини розрив склав чотири пункти – 28:24.

«СКА» пішов вперед. Але господарі зуміли втримати перевагу. Перемога – 31:29.

532

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: