Збірна Словаччини погодилася на матч з Україною, відмовившись від спарингу з Нідерландами

Збірна Словаччини погодилася на матч з Україною, відмовившись від спарингу з Нідерландами

Також у суперники розглядалися Туреччина, США й Албанія

Словацький футбольний союз (СФС) на своєму офіційному сайті підтвердив домовленість з Федерацією футболу України про проведення 10 листопада спарингу між національними командами двох країн.

Матч відбудеться на території нашої країни. Водночас, 14 листопада збірна Словаччини прийме у Трнаві команду Норвегії, інформує zbirna.com.

Усі згадані колективи не пробилися на ЧС-2018 напряму, а також не здобули путівки у зональний плей-офф, поєдинки якого заплановані якраз на листопадові дати ФІФА.

«До останнього моменту ми не знали своєї долі на ЧС-2018, тому, звичайно, і не вели ні з ким переговори, - цитує одного з тренерів збірної Словаччини Штефана Тарковича сайт СФС. - Тепер же маємо для цього всі підстави. Розглядалися й інші цікаві варіанти - Туреччина, США, Албанія та Нідерланди, але ми зупинилися на Україні та Норвегії».

«Матчі з ними стануть для нас початком підготовки до відбірного циклу Євро-2020. До того ж ми хотіли, щоб одна з двох зустрічей пройшла на своєму полі, а інша – в гостях, тому розклад вийшов ідеальним», - додав він.

Зберуться підопічні Яна Козака перед листопадовими спарингами у понеділок, 6 листопада, у Сениці.

Як відомо, збірна України програла Хорватії у вирішальному поєдинку відбору ЧС-2018 і не їде у Росію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: