Збірна України U-16 на турнірі у Португалії завдала поразки бельгійцям

Збірна України U-16 на турнірі у Португалії завдала поразки бельгійцям
Фото ФФУ

Українці здобули перемогу з рахунком 2:1

У п’ятницю, 17 листопада, юнацька збірна України, складена з гравців 2002-го року народження, у Португалії у першому з двох запланованих товариських матчів перемогла своїх бельгійських однолітків.

Юнацька збірна України з перемоги почала свої виступи у Португалії, де у команди Володимира Єзерського заплановані два контрольні матчі, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Українці дуже організовано та тактично грамотно провели зустріч, а підсумком переваги «синьо-жовтих» стали два забиті м’ячі: форвард київського «Динамо» Владислав Ванат відзначився у кожному з таймів.

Саме він відкрив рахунок у зустрічі на 37-й хвилині. Пропустивши м’яч, українці не знітилися, а продовжували шукати щастя в атаці, і вже за 15 хвилин після голу де Вінтера, все той же Ванат змусив Ламменса удруге виймати м’яч із власних воріт.

Другий і заключний матч на своєрідному міні-турнірі підопічні Володимира Єзерського проведуть 19 листопада проти господарів – збірної Португалії, котра також має у своєму активі перемогу над бельгійцями, причому, з таким же самим рахунком, що й наша команда (2:1).

Товариський матч з футболу

Бельгія U-16 – Україна U-16 – 1:2

Голи: де Вінтер (43) - Ванат (37, 58)

Україна: Нещерет – Кузик, Забарний, Даніловський, Судаков (Слюсар, 68), Ванат (Шуранов, 68), Кобилянський (Батагов, 68),В'юнник (Кобак, 52), Близниченко (Гончарук, 68), Вивчаренко, Дідик (Ісадченко, 48).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: