Збірна України U-20 на чемпіонаті Європи з баскетболу: є перша перемога

Збірна України U-20 на чемпіонаті Європи з баскетболу: є перша перемога
Фото взяте з ФБУ

У другому поєдинку українки переграли команду Греції

Жіноча молодіжна збірна України U-20 перемогла команду Греції у другому матчі групового етапу чемпіонату Європи у Дивізіоні В.

Українки впевнено почали зустріч. Першу результативну атаку завершили Карп з Цюбик, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Вони залишали найактивнішими у складі нашої команди, задаючи темп гри. Захопивши ігрову перевагу, наші дівчата поступово пішли в відрив.

З початком другої чверті наша команда продовжила домінувати. Втім суперницям поступово вдалося загальмувати відрив українок. На велику перерву загальна різниця збільшилася лише на два очка.

З поновленням гри суперниці спробували перехопити ініціативу. На певний час їм це вдалося. По ходу чверті грецькі баскетболісти відіграли 10 очок. Однак під кінець третьої 10-хвилинки лідери нашої збірної практично нівелювали запас суперниць.

Заключну чверть Україна почала з ривка 7:0. Грецька команда не припиняла спроби відігратися, та українки впевнено довели зустріч до перемоги.

У підсумку найрезультативнішими у збірній України стали Цюбик (30 очок, 6 підбирань, 5 передач) і Карп (15 очок, 11 підбирань, 6 передач).

Це перша перемога українських дівчат на чемпіонаті Європи у румунській Ораді. Напередодні українки поступилися в овертаймі Литві.

У понеділок наша команда грає третій матч групового етапу – о 19:30 проти господарів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: