Збірна України оселилася в найбільшому готелі Ісландії

Збірна України оселилася в найбільшому готелі Ісландії

За добу в двомісному стандартному номері тут просять 34 000 крон (близько 8420 грн)

У Рейк'явік на вівторковій матч з Ісландією, з якої у нас три години різниці, українські футболісти прилетіли ще вчора ввечері, щоб встигнути відновитися після перельоту. Він зайняв 6 годин. Хороша новина: Гармаш, який через високу температуру опинився поза заявкою на Туреччину, повернувся до лав. У Рейк'явіку «синьо-жовті» оселилися в 4-зірковому готелі Fosshotel Reykjavik.

Це найбільший готель в Ісландії (320 номерів) і чи не найвища житлова будівля столиці країни (16 поверхів). Ціни на проживання в готелі, як і у всій Ісландії, «кусючі»: за добу в двомісному стандартному номері просять 34 000 крон (близько 8420 грн), а в двомісному номері бізнес-класу – 42 500 крон (10 530 грн).

Судячи зі статистики, наші не повинні програти. За час участі у відборах до ЧЄ і ЧС Україна в 16-е проводить спарені матчі, що починаються домашнім поєдинком. У 15 попередніх випадках «синьо-жовті» в першій зустрічі здобули 10 перемог при 5 нічиїх. А після вікторії в першій домашній грі потім на виїзді наші найчастіше розписували світові (5). Або вигравали (4). Причому щоразу це траплялося саме в кваліфікації ЧС. Фіаско ж в гостях після переможного домашнього початку спарки ми терпіли лише одного разу – в відборі ЧЄ-2004. Тоді, після вольової перемоги у Львові над вірменами з гольовим дублем Шеви (4:3), наші після трьох днів поступилися в Афінах майбутнім тріумфаторам Євро – грекам (0:1).

Нагадаємо, що в сьомому турі відбіркового турніру в суботу збірна України в Харкові обіграла команду Туреччини з рахунком 2:0. Деблем в складі нашої команди відзначився Андрій Ярмоленко.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: