Збірна України завершила підготовку до товариського матчу з Албанією

Збірна України завершила підготовку до товариського матчу з Албанією
Фото ФФУ

Напередодні футболісти та тренерський штаб вітати Караваєва, який святкував День народження

Заключним тренуванням на нинішньому зборі національної української команди стало передматчеве заняття.

«Синьо-жовті» приїхали на стадіон «Каміль Фурньє» у той час, коли албанці якраз завершили своє тренування, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Андрій Шевченко, Мауро Тассотті та Андреа Малдера тепло привіталися з головним тренером збірної Албанії, екс-оборонцем «Мілану» та збірної Італії Кристіаном Пануччі.

Обмінявшись побажаннями, екс-гравці великого клубу розійшлися по своїх справах. Шевченко та його тренерський штаб завершили процес підготовки до контрольного матчу, награючи тактичні поєднання, які будуть застосовані у майбутньому поєдинку.

Годинне заняття пройшло у хорошому темпі, інтенсивно, але в міру виснажливо, аби зберегти енергетику та сили на саму гру.

На вечері на іменинника Олександра Караваєва чекав святковий фондан і чергові привітання від партнерів. Завершилася ж трапеза співом дебютантів команди Миколи Шапаренка та Микити Бурди.

«Після другої спроби старші партнери закидали виконавців серветками, що свідчило про недостатню яскравість виступу. Як треба робити шоу, показав інший дебютант – відеооператор прес-служби ФФУ Роман Свинаренко: виконання ним хіта Олега Винника викликало чисельні «браво» та гучні овації», - йдеться у повідомленні прес-служби ФФУ.

Матч Албанія – Україна розпочнеться о 17:00 за київським часом на стадіоні «Каміль Фурньє».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: