Жіноча Суперліга. У поєдинках 28 жовтня дива не сталось

Жіноча Суперліга. У поєдинках 28 жовтня дива не сталось

У суботу, 28 жовтня, у Жіночій Суперлізі було зіграно три матчі

У двох з трьох поєдинків взяли гору господарі. А на горі турнірної таблиці знову двовладдя.

«Чайка-ДЮСШ-Бердянськ» змагалися з «ХДУ-Таврійська Зірка», «Вінницькі Блискавки» зражалися з «Динамо-НПУ», а «Рівне-Сузір’я-ОСДЮСШОР» прймало вдома «Київ-Баскет».

Шалений опір чинив господаркам паркету у Бердянську «ХДУ-Таврійська Зірка». Підопічні Олексія Давидова виграли першу чверть, а на перерву команди пішли за двоочкової переваги господарок. Ключовою у матчі стала третя десятихвилинка, яку вдалося виграти підопічним Катерини Кливенок. У підсумку +6 на їхню користь 73:67.

Ще меншою виявилася остаточна перевага господарок у матчі «Вінницькі Блискавки» – «Динамо-НПУ». Господарки перші дві чверті завершили з однаковим негативним балансом -3, що вилилося у -6 після першої половини. Але по перерві блискавок немов підмінили. Вони виграли третю десятихвилинку 18:8. Заключна чверть відбулася у рівній боротьбі. За три хвилини до кінця матчу Цюбик вивела гостей вперед, але розвинути успіх динамівкам не дозволили. Підопічні Володимира Рижова програли 53:58, хоч і зробили більше на п'ять підбирань – 35 проти 30. А от влучність у синьо-білих у звітному поєдинку, як кажуть, шкандибала. Але не у їхнього капітана Бойко, яка з 24-ма очками стала найрезультативнішим гравцем матчу.

І у заключному матчі ігрового дня «Київ-Баскет» переконливо обіграв у гостях «Рівне». Підопічні Володимира Холопова, не відкладаючи справи у довгу валізу, з перших хвилин вдалися до пресингу, їхній агресивний захист спантеличив господарок. Ривок на старті 8:0 цьому свідчення. А на влучний кидок Басалик «смугасті» відповіли ще десятьма набраними очками поспіль.

Можна зрозуміти рівненчанку Ковалевську, яка за рахунку 2:18 непереконливо виконала штрафні кидки - з 50% браку. Розслаблятися у першій чверті ще було якось незручно, і киянки продовжували тиск. 29:5 – така перевага після першої чверті будь-кого психологічно розхитає.

Втім, у другій десятихвилинці господарки відносно вирівняли гру, але для кардинальних змін у рахунку цього замало, якщо перед цим відстав на 24 пункти. Повідомляє Федерація баскетболу України.

Цього разу дива на паркеті у Рівному не сталося. Хоча до честі підопічних В'ячеслава Ковалевського вони навіть виграли заключну чверть 20:15 - локальний успіх це теж успіх. Щоправда на табло після матчу палали невтішні 55:87 на користь киянок.

Жіноча Суперліга з баскетболу

28 жовтня

«Чайка-ДЮСШ-Бердянськ» – «ХДУ-Таврійська Зірка» 73:67(14:16, 22:18, 18:14, 19:19)

«Вінницькі Блискавки» – «Динамо-НПУ» 58:53(11:14, 12:15, 18:8, 17:16)

«Рівне-Сузір’я-ОСДЮСШОР» – «Київ-Баскет» 55:87(5:29, 16:20,14:23, 20:15)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: