Зінченко отримав ще один потенційний варіант розвитку кар'єри

Зінченко отримав ще один потенційний варіант розвитку кар'єри
Танге Ндомбеле
Фото взяте з сайту readfootball.com

«Манчестер Сіті» може включити Зінченка в угоду про трансфер гравця, який стане заміною Фернандіньо

«Манчестер Сіті» серйозно взявся за пошуки опорника. Головний претендент на переїзд – 21-річний хавбек «Ліона» Танге Ндомбеле. «Містяни» планують придбати його вже цієї зими за 40 мільйонів фунтів, повідомляє The Telegraph.

Чемпіони Англії давно слідкують за французом і задоволені його прогресом. Талановитий гравець вразив «Манчестер Сіті», зокрема, в очному протистоянні з  «Ліоном» в Лізі чемпіонів у групі «Шахтаря». Хосеп Гвардіола вважає, що Ндомбеле відразу нав'яже боротьбу Фернандіньо за місце в основі, а в довгостроковій перспективі – стане заміною бразильцю.

На думку Гвардіоли, зараз у його розпорядженні немає футболістів, які могли б зіграти на рівні Фернандіньо в опорній зоні. У той же час Ндомбеле володіє схожою фізичною силою, агресією та атлетизмом, а також має хороше відчуття позиції та високий ігровий інтелект.

За інформацією джерела, якщо «Сіті» вирішить зробити пропозицію, а виділеної суми виявиться замало для трансферу, «містяни» можуть включити в угоду Олександра Зінченка. Така пропозиція стане привабливішою для «Ліона».

У цьому сезоні українець провів у складі  «блакитних» три матчі на позиції лівого захисника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: