Зінченко: У нас молода команда, проаналізуємо минулий матч і будемо рухатися далі

Зінченко: У нас молода команда, проаналізуємо минулий матч і будемо рухатися далі
Олександр Зінченко (справа)
Фото Павла Кубанова

При цьому Олександр привітав збірну Словаччини з перемогою

Півзахисник «синьо-жовтих» Олександр Зінченко вважає, що такі осічки, як у грі зі Словаччиною (1:4), дають багато приводів для аналізу.

Після поєдинку у Трнаві хавбек відповів на запитання журналістів, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Багато чого не вийшло. Ясна справа, що для всіх поле однакове, але у наших діях було надто багато браку. До того ж словаки змогли реалізувати майже всі свої моменти, а нам, на жаль, цього не вдалося зробити», - сказав він.

«Ми намагалися грати за новою схемою. Проте хочу привітати Словаччину з перемогою, вона її заслужила. У нас молода команда, ростемо. Проаналізуємо минулий матч і будемо рухатися далі, намагатися прогресувати», - додав Зінченко.

За його словами, у будь-якому випадку, ніхто опускати руки не збирається, адже будь-яка поразка – це привід для роздумів.

«Збірну підтримувало багато наших уболівальників. Ми їх підвели, але зробимо все, щоби у майбутньому таких поразок не було», - зауважив він.

«Завжди потрібно пробувати щось нове. Нашій команді є до чого прагнути. Без поразок не буде перемог. Звичайно, така поразка не прикрашає нас, але, у той же час, збірна України виконала завдання – посіла перше місце у своїй групі Ліги націй. Але більш глибоку оцінку повинні давати тренери та фахівці», - підсумував Зінченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: