Зірковий футболіст розповів, як його силою заманили до «Шахтаря». І він там страждав

Зірковий футболіст розповів, як його силою заманили до «Шахтаря». І він там страждав
Кастільо став в Україні заможним та нещасливим
Фото - ФК «Шахтар»

Нері Кастільо згадав, як був у «золоті клітці» українського олігарха Ахметова

Мексиканський футболіст Нері Кастільо, що свого часу був головною перлиною футбоьної імперії Ріната Ахметова, в інтерв’ю провідному спортивному сайту планети ESPN розповів про свої поневіряння в Україні.

Мексиканець заявив, що його купив «Шахтар» проти його волі - він був щасливий в «Олімпіакосі», але клуби домовились за його спиною й змусили стати гравцем Ахметова (за чутками, Кастільо отримав 25% від суми трансферу).

Також Кастільо розповів про жорсткі умови, які йому створив тодішній тренер команди - МІрча Луческу.

«Я поїхав з чорним серцем. Я прибув в Україну, де навіть спочатку психологічно відчував себе незатишно. З часом все ставало тільки гірше. Спершу мені не подобався холод, але потім мої мати і батько померли в один рік, а у мене стався конфлікт з тренером Мірчею Луческу, який навіть не дозволив мені поїхати на похорон. Я приїжджав кожен день в «Шахтар» на тренування, і думав, як би повернутися в «Олімпіакос». Моя помилка полягала в тому, що якби я не грав добре, то зміг би повернутися швидше».

Зазначимо, що коли Кастільо каже, що грав добре - це явне перебільшення, його трансфер за 20 млн євро - є, мабуть, найбільшим провалом команди Ахметова.

Втім, за потенціалом це був дійсно сильний гравець. Але він не хотів грати й, схоже, не був профі. З іншого боку, негарно проявив себе й «Шахтар».

«Я приїхав до тренера і попросив у нього дозволу полетіти в Уругвай на похорон. Він не дозволив це мені. Це речі, які люди не знають. Я не бачив, як померла моя мама. Я навіть не побував на її похороні. Як грати в такій команді, тим більше, що з самого початку я не хотів бути там. Мій батько помер в той же рік», - розповів Нері Кастільо.

Нері Кастільо завершив кар'єру в 2014 році. Останнім його клубом був іспанський «Райо Вальєкано». Нині мексиканцю 35 років - відомо, що він тримає рибальський магазинчик в Греції, будучи затятим любителем риболовлі.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: