Зірковий футболіст скоїв ДТП - перед цим він закликав усіх лишатись вдома

Зірковий футболіст скоїв ДТП - перед цим він закликав усіх лишатись вдома
Джек Гріліш повів себе лицемірно

Цинізму нема меж

Молода зірка «Астон Вілли» півзахисник Джек Гріліш потрапив у скандал.

Він записав для фанатів відео про те, як важливо у дні пандемії лишатись вдома, а потім вирішвив, що його це не стосується. Й порушив карантин. Але непомітним не лишився, бо втрапив у ДТП на своєму Range Rover, вартість якого оцінюється в 89 тисяч євро, повідомляє The Sun.

Автомобіль Гріліша врізався в дві припарковані машини. Їм було завдано незначного збитку.

«Був великий скандал, тому що Джек не хотів чекати, але люди хотіли від нього відповідей, - розповів один з очевидців. - Він знизував плечима і зарозуміло говорив сердитим автомобілістам, чиї машини були пошкоджені, що він заплатить, як ніби не було нічого особливого. Але раптом він пропав. Все сталося дуже швидко».

Як з’ясували журналісти, Гріліш їхав не до аптеки чи магазину, а до свого колишнього партнера по команді Росса Маккормака, чим порушив умови карантину.

Фанати у шоці, одна з прихильниць бірмінгемського клубу так прокоментувала інцидент: «Спочатку я не повірила, що це був Джек, бачила його повідомлення в соціальній мережі. Я фанатка «Вілли», але це лицемірство у всій красі. Джек сказав нам усім залишатися вдома, а потім зробив прямо протилежне. Що він робив зі своєю машиною в 8 ранку, я поняття не маю».

Нагадаємо, у подібну ситуацію, але в США, потрапив чемпіон UFC, він також закликав усіх лишатись вдома, а потім їздив п’яним по місту зі зброєю.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: