ЗМІ: Лунін готовий прийняти пропозицію «Інтера»

ЗМІ: Лунін готовий прийняти пропозицію «Інтера»
Андрій Лунін. Фото: ФК Зоря

Раніше ЗМІ писали про інтерес до голкіпера з боку «Ювентуса» і «Ліверпуля»

Голкіпер Зорі і збірної України Андрій Лунін дуже близький до того, щоб прийняти пропозицію «Інтера».

Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

«Нерадзуррі» прагнуть якомога швидше здійснити трансфер 19-річного футболіста, який оцінюється в суму близько 10 мільйонів євро.

При цьому міланці поки не робили конкретних фінансових пропозицій, але надали проект, згідно з яким українець спочатку проведе пару сезонів в інших клубах Серії А на правах оренди, а потім стане заміною Саміру Хандановичу.

Раніше ЗМІ писали про інтерес до голкіпера з боку «Ювентуса» і «Ліверпуля», але ці клуби, як зазначає джерело, поки не робили конкретних пропозицій і не готові пообіцяти настільки ж переконливий проект зі спортивної точки зору.

Також La Gazzetta dello Sport пише про те, що «Зоря» вже отримала конкретні пропозиції від чотирьох клубів – «Реал Сосьєдаду», «Вольфсбурга», «РБ Лейпцига» і «Уотфорда», але сам гравець схиляється саме до продовження кар'єри в «Інтері».

Андрій Лунін виступає за «Зорю» з літа минулого року, куди перебрався з «Дніпра», з тих пір зігравши 28 матчів у всіх турнірах за клуб.

Минулого тижня став наймолодшим воротарем в історії збірної України, дебютувавши в товариському матчі проти Саудівської Аравії (1:1).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: