«Зоря» не змогла перемогти «Львів» вдома

«Зоря» не змогла перемогти «Львів» вдома
Фото взяте з сайту sport.ua

Луганська «Зоря» зіграла внічию із «Львовом» на власному полі в матчі 10-го туру української Прем'єр-ліги

До звітного поєдинку команди підійшли в статусі сусідів у турнірній таблиці. Щоправда, фаворитом матчу вважалися підопічні Юрія Вернидуба, адже «Зорі» потрібно наздоганяти «Олександрію» і «Ворсклу» в боротьбі за бронзові нагороди.

Та в першому таймі гра була рівною, а моментів було обмаль. Зазвичай небезпека біля обох воріт виникала після стандартів або індивідуальних помилок оборонців. Окрему небезпеку несли дальні удари «Зорі» та «Львова». Так, на приклад, на 17-й хвилині Западня вирішив перевірити пильність Феліпе.

Реальна нагода з'явилася у гостей під завісу першого тайму: захисники луганців курйозно не змогли винести м'яча подалі після прострілу зліва, а удар Тейлора з рикошетом якимось дивом бразильський кіпер «Зорі» зумів перевести в поперечину.

У другому таймі перевага господарів стала суттєвішою. Вони більше контролювали м'яч і намагалися створити проблеми обороні «Львова». Однак, як і в першій половині гри, щільний захист не дозволяв «Зорі» розіграти комбінації до вірного. Команді Вернидуба довелося зробити ставки на удари із середньої дистанції. Таким чином загрожували воротам «Львова» Лєднєв, Сілас і Харатін, але щоразу луганцям чогось бракувало.

Натомість гості ледь не покарали «Зорю» у контратаках. Спочатку Бруно вискочив віч-на-віч із Феліпе й впав після контакту з воротарем, але арбітр заслужено зафіксував офсайд. А на 86-й хвилині Тейлор втік на ще одне побачення з кіпером господарів, але не зумів переграти Феліпе в ближньому бою.

Отже, 0:0 і турнірне становище команд майже не зазнало змін. «Зоря» йде п'ятою, маючи в активі 13 очок, а «Львів» – восьмий із 11-ма пунктами.

Прем'єр-ліга України

Матч 10-го туру

«Зоря»-«Львів» 0:0

«Зоря»: Махарадзе, Тимчик (Леонардо, 57), Чечер, Прийма (Литвин, 46), Михайличенко, Сілас, Харатін, Караваєв, Ледньов, Кабаєв (Громов, 73), Рафаель

«Львів»: Бандура, Тейлор, Адамюк, Голіков, Путраш, Приймак, Джонатан, Западня, Аугусто, Мартан, Бруно (Сезар, 90+4).

Попередження: Рафаель - Джонатан, Тейлор, Сабіно

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: