Зозуля оголосить рішення щодо продовження кар'єри у вівторок

Зозуля оголосить рішення щодо продовження кар'єри у вівторок

Гравець переніс оголошення остаточного вердикту на добу

Український футболіст Роман Зозуля прийме рішення щодо можливого повернення в Райо Вальєкано у вівторок, повідомляє SportArena з посиланням на AS. Представник Зозулі в Іспанії Хосе Лоренцо Хіменеса зазначив з цього приводу: «Очевидно, я трохи засмучений. Я не буду підштовхувати його до того, щоб іти до вовка в пащу. Нелегко йти в місце, де проти тебе щодня проводять різні акції. Але я подивлюся, що він вирішить. Звичайно, якщо ситуація не зміниться, для Зозулі практично нереально їхати в Вальекас. Вже у вівторок ми проведемо більше зустрічей, і в цей же день Роман прийме остаточне рішення».

«Я вважаю, що це підсудна справа, адже група вболівальників не дала людині виконувати його роботу. Зозуля питав мене, як таке могло статися в сучасній Іспанії, але навіть я, іспанець, цього не розумію. Цього не могло статися в багатій і плюралістичної Іспанії, яку ми всі хочемо бачити. Ніхто з керівництва Райо не зв'язувався з нами. Я говорив тільки з представниками клубу, але не менеджерами», - продовжив Хіменес. Також він розповів, що Зозуля «дуже вдячний Бетісу і всім, хто надав йому підтримку в непростий час».

Нагадаємо, що у ніч на 1 лютого Зозуля перейшов в «Райо Вальєкано» з «Бетіса» за орендною угодою. Однак, через невдоволення і погрози фанатів Зозуля був змушений повернутися в «Бетіс». Втім, тепер «Райо Вальєкано» готовий повернути Зозулю назад.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: