Берінчик виграв пояс WBO International, перемігши філіппінця Крістобаля технічним нокаутом (відео)

Берінчик виграв пояс WBO International, перемігши філіппінця Крістобаля технічним нокаутом (відео)
Денис Берінчик

Бій завершився у сьомому раунді

Чемпіон WBO Oriental в легкій вазі Денис Берінчик (10-0, 6 КО) завоював титул WBO International в поєдинку проти філіппінця Росекі Крістобаля (15-3, 11 КО).

Бій відбувся в межах вечора боксу, який відбувся в Броварах.  Українець здобув перемогу технічним нокаутом в сьомому раунді. Перший раунд боксери провели у розвідці, Берінчик більше домінував у рингу і швидше рухався за свого опонента. В середині раунду Денис впав після однієї з контратак суперника, але рефері показав, що нокдауну не було.

Надалі Берінчик продовжував домінувати в рингу, додаючи з кожним раундом. Втім, суперник тримався солідно, хоча пропускав удар за ударом. В третьому раунді побиття Крістобаля продовжилося, хоча на старті філіппінець двічі небезпечно влучив по Денису. Це явно розізлило нашого боксера, який після серії атак ударом у підборіддя відправив опонента в нокдаун.

Четвертий, п'ятий і шостий раунд також пройшли за переваги Берінчика. Він неодноразово затискав суперника в куті рингу и поливав його ударами в голову. Крістобаль в такому темпі протримався до сьомого раунду. В кінці сьомого раунду українець знову затиснув суперника у канатів і почав наносити серію потужних ударів. При цьому філіппінець якось примудрявся відповідати своїми ударами. У підсумку в ході побиття рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши перемогу українського боксера технічним нокаутом.

Раніше свій бій на цьому ж вечорі боксу виграв Андрій Руденко.

У свою чергу Макс Бурсак звів свій бій внічию, а Мішико Беселія свій поєдинок програв.

Також перемогу технічним нокаутом у другому раунді здобув Дмитро Митрофанов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: