Мінімальна поразка «Вовків», результативний матч у Кременчуці і напружений поєдинок у Білій Церкві (відео)

Мінімальна поразка «Вовків», результативний матч у Кременчуці і напружений поєдинок у Білій Церкві (відео)
«Донбас» влаштував справжній погром «Кременчуку»
Фото: УХЛ

Огляд 31 туру Української хокейної ліги

19 та 20 січня відбулися три зустрічі в межах 31-го туру Української хокейної ліги. Так, «Крижані Вовки» дали бій лідеру, але мінімально поступилися «Дніпру», на виїзді, «Донбас» влаштував справжній погром «Кременчуку», а «Білий Барс» виявився сильнішим за своїх переслідувачів з Харкова.

«Дніпро» - «Крижані Вовки» 3:2 (2:0, 1:1, 0:1)

В черговий раз підопічні Миколи Сидорова провели гідний поєдинок у статусі аутсайдера пари, але поточний лідер першості все-таки здобув три очки на своїй арені. Для господарів все складалося дуже добре до завершальних секунд другого періоду. На цей момент херсонці вели в три шайби завдяки дублю Макарицького і голу Бондаренка.

За кілька секунд до завершення другої 20-хвилинки «Вовки» відіграли одну шайбу завдяки точному кидку Сергія Мікульчика. Захищаючись практично весь третій період, гості примудрилися закинути вдруге за 20 секунд до кінця зустрічі. Але для камбека сил і часу у киянам не вистачило. Колектив Підгурського продовжує лідирувати в регулярному чемпіонаті.

«Кременчук» - «Донбас» 4:9 (0:4, 2:3, 2:2)

Катком по команді з Кременчука проїхалася донецька команда. Результат зустрічі був практично вирішений ще за перші вісім хвилин гри, коли «Донбас» закинув супернику чотири шайби. Градус матчу піднявся до межі, хокеїсти часто порушували правила і діяли грубо. Бійки та такі дії призвели до того, що команди на двох заробили 21 вилучення за весь поєдинок.

Спроби повернутися в гру у господарів не вийшли. У другому періоді підопічні Сергія Вітера тільки збільшили свою перевагу, а в заключні 20 хвилин довели справу до впевненої перемоги з рахунком 9:4. Незважаючи на розгромну поразку, «Кременчук» завдав набагато більше кидків (45:32), але на першу роль вийшла прекрасна реалізація моментів від донеччан.

У складі гостей покером відзначився Віталій Лялька, а у господарів все чотири голи забив Микола Кисельов. Після цієї зустрічі клуби помінялися місцями в турнірній таблиці - тепер «Донбас» другий, а кременчужани на третій позиції. Донеччани продовжують переможну серію до 15 матчів.

«Білий Барс» - МХК «Динамо» 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

«Барси» на своєму льоду без особливих проблем впоралися з «Динамо». Колектив Костянтина Буценка закинув по одній шайбі в першому і другому періоді. Забивали за господарів Богдан Арабов і Павло Таран в більшості. В цілому хокеїсти «Білого Барса» за всіма показниками переграли свого суперника. Чого варта триразова перевага білоцерківців за кидками - 43:13.

Гості з Харкова зробили акцент на контргру, але гострі випади у команди Олександра Куликова ледь виходили. Навіть зняття голкіпера на заключні півтори хвилини не допомогло «динамівцям» хоча б закинути шайбу престижу. «Білий Барс» виграв 2:0 і відірвався від харків'ян на 12 пунктів.

Турнірне становище

.png_121

За матеріалами uhl.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: