Різатдінова виборола "бронзу" на Кубку світу в Іспанії

Різатдінова виборола

Українська гімнастка показала кращий результат у кар'єрі.

В іспанській Гвадалахарі на етапі Кубка світу з художньої гімнастики визначилися переможці в особистій першості. Прима української гімнастики Ганна Різатдінова  за підсумками багатоборства стала третьою, пропустивши вперед росіянок Маргариту Мамун і Олександру Солдатову. Лідер нашої збірної стабільно добре пройшла всі 4 види програми, отримавши в сумі - 75,150 бала. Це кращий результат в кар'єрі Різатдінової. Також вона кваліфікувалася в усі 4 фіналу, які відбудуться у неділю, 5-го червня.

Другий номер збірної команди України Вікторія Мазур зупинилася за крок від потрапляння в фінал у вправі з булавами, посівши 9 місце. Відзначимо, що гімнастка відмінно пройшла свою програму, набравши за цю вправу 17,950 бала - в 0,05 бала від фіналу. Виступ зі стрічкою вийшов не таким вдалим - 16,500. У сумі за 4 вправи українська гімнастка отримала 69,550 і зайняла 13 місце в загальному заліку.

Паралельно з етапом Кубка світу завершився командний турнір юніорів, в якому юні грації з України завоювали також бронзові нагороди. Олена Дьяченко, Христина Погранична і Єва Мелещук  показали результат 92,850 бала (в залік йдуть кращі 6 оцінок з 8):

У неділю, 5-го червня, у юніорів відбудуться фінали в окремих видах: зі скакалкою та обручем ми побачимо Христину Пограничну, а з м'ячем і булавами - Олену Дьяченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: