Модель Playboy народить первістка для чемпіона Формули-1 Дженсона Баттона

Модель Playboy народить первістка для чемпіона Формули-1 Дженсона Баттона
Дженсон Баттон і Брітні Ворд
Фото: LAT Images

Гонщик і Брітні Ворд оголосили про поповнення

Чемпіон Формули-1 2009 року Дженсон Баттон та його наречена Брітні Ворд оголосили про те, що влітку стануть батьками.

Дженсон Баттон із тих гонщиків, що відкладають народження первістка на часи після завершення активної кар’єри в автоспорті.

Перший шлюб з японською моделлю Джесікою Мічібатою закінчився розлученням, оскільки насправді складно поєднувати справжнє сімейне життя та роботу бойового пілота Формули-1.

Після остаточного завершення виступів у Ф1 після Гран Прі Монако 2017 року Дженсон у складі Honda виступав у японській серії Super GT, де торік завоював чемпіонський титул. Також британець взяв участь у кількох гонках поточного сезону WEC у складі SMP Racing.

Кілька років тому, невдовзі після розлучення, Баттон почав зустрічатись з американською моделлю Брітні Ворд, відомою своїми зйомками для Playboy, і в червні минулого року пара оголосила про заручини.

Тепер же майбутнє подружжя опублікувало на своїх сторінках у «Твіттері» такі повідомлення:

«Брітні та я раді оголосити, що новий член родини вже отримав своє перше сидіння. Подивіться, як йому зручно», - написав Баттон.

«Малюк не чекатиме до весілля – він вирішив з’явитися раніше. Ми дуже раді оголосити про те, що маленький Баттон народиться цього літа», - написала Брітні Ворд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: