«Маріуполь» у драматичному матчі здолав «Зорю» завдяки дублю Борячука (відео)

«Маріуполь» у драматичному матчі здолав «Зорю» завдяки дублю Борячука (відео)
Фото взяте з сайту ua-football.com

Підопічні Олександра Бабича перемогли завдяки дублю Борячука

На березі Азовського моря зустрічалися два претенденти на місця в топ-6 вітчизняної першості. Активніше матч розпочали луганці: Кочергін уже на першій хвилині пробив по воротах Гальчука з-за меж штрафного майданчика – неточно.

Ближче до середини тайму, однак, гра вирівнялась і перетворилася на типове для УПЛ «видовище» – багато боротьби, необов'язкові фоли та обмаль моментів. До певного моменту навіть можна було припускати, що обидві команди влаштовує і темп поєдинку, і рахунок на табло. Проте, несподівано ініціативу проявив Борячук.

Орендований у «Шахтаря» форвард впродовж шести хвилин оформив дубль. Спочатку Андрій ударом в один дотик після прострілу Чурка завершив класну контратаку приазовців. А на 36 хвилині Борячук на дальній стійці зумів замкнути скидку Федорчука після подачі кутового – 2:0.

Серйозніша проблема для приазовців виникла на 65 хвилині: Федорчук жорстко зіграв у відборі, отримав другу жовту картку й пішов відпочивати достроково. Щоправда, особливих дивідендів луганцям гра в більшості не принесла. Моментів біля воріт Гальчука не побільшало, а Маріуполь цілком міг довести рахунок до розгромного в контратаках.

Зовсім погані справи «Зорі» стали на 79 хвилині, коли Караваєв отримав пряму червону картку за фол останньої надії і зрівняв склади команд. Розплата була миттєвою: за чотири хвилини Вернидуб незграбно втратив м'яч, а Зубков, підхопивши його на лінії штрафного, спокійно відправив снаряд у сітку – 3:0.

Єдиною втіхою для уболівальників гостей стали два голи перед фінальним свистком, створені зусиллями Громова: спочатку Артем забив красень-гол, класно пробивши зльоту під поперечину, а потім екс-хавбек «Динамо» вдало асистував Кочергіну.

Ця перемога дозволила «Маріуполю» обійти «Зорю» у турнірній таблиці та піднятися на п'яту сходинку. В активі приазовців 17 очок. Луганці тепер шості, маючи 14 пунктів.

Прем'єр-ліга України з футболу

12-й тур

«Маріуполь»- «Зоря»- 3:2 

Голи: Борячук, 30, 36, Зубков, 83 – Громов, 90, Кочергін, 90+3

«Маріуполь»: Гальчук - Тищенко, Яворський, Федорчук, Биков - Демірі, Ігнатенко (Піхальонок, 85) - Борячук (Фомін, 69), Мишньов, Чурко (Зубков, 72) - Вакула.

«Зоря»: Феліпе - Кабаєв (Лєднєв, 68), Сваток, Вернидуб, Чеберко - Сілас, Прийма (Арвеладзе, 45 +1) - Караваєв, Рафаель (Громов, 24), Кочергін - Леонардо.

Попередження: Федорчук, Вакула, Биков - Сілас, Прийма.

Нереалізований пенальті: Кочергін, 60.

Вилучення: Федорчук, 65 (друга жовта картка) – Караваєв, 79

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: