«Олександрія» перестріляла «Чорноморець» у матчі Прем'єр-ліги

«Олександрія» перестріляла «Чорноморець» у матчі Прем'єр-ліги
Фото взяте з сайту football.ua

Підопічні Володимира Шарана здобули вольову перемогу над «моряками»

У межах 11-го туру УПЛ «Олександрія» приймала «Чорноморець». Господарі могли вийти вперед дуже швидко. Артем Сітало отримав м'яч у чужій штрафній і бив у дальній кут - трохи точності забракло. Одесити відповіли взяттям воріт. Гліб Грачов у падінні дотягнувся до м'яча після подачі зі штрафного і вивів свою команду вперед. 0:1.

Команди дуже багато порушували правила, а тому багато небезпечних моментів не спостерігалося. Проте, підопічні Володимира Шарана рахунок все-таки зрівняли. Кирило Ковалець шикарно обробив м'яч після передачі Цурікова і пробив точно в ближній кут. 1:1.

У дебюті другого тайму команди по черзі володіли ігровою ініціативою, а через 10 хвилин Мусолітін уклав противника на газон біля своєї штрафної. Як підсумок, Дмитро Шастал шикарно пробив зі штрафного, не залишивши шансів Литовченко. Після цього одеситам довелося йти вперед великими силами, аби відновити паритет.

«Олександрія» не збиралася притискатися до своїх воріт і забила ще раз. Євген Банада отримав м'яч на краю штрафного і відправив його в дальній кут воріт. 3:1. Відзначимо, що у складі господарів на полі з'явився Гречишкін. Дмитро на вісімдесятій хвилині необачно відпасував назад, а Татарков зреагував і скоротив відставання у рахунку. 3:2. На більше «моряків» не вистачило.

Чемпіонат України з футболу.

Матч 11-го туру.

«Олександрія» - «Чорноморець» 3:2
Голи: Ковалець, 44, Шастал, 56, Банада, 70 - Грачов, 17, Татарков, 80.

«Олександрія»: Паньків - Пашаєв, Бондаренко, Шендрик, Цуріков - Банада (Гречишкін, 72), Ковалець, Довгий - Протасов (Шастал, 30), Сітало, Задерака (Пономар, 46).

«Чорноморець»: Литовченко - Рижук, Грачов, Остапенко, Трубочкін - Бабенко, Савченко (Міщенко, 46) - Чорній, Леонов, Мусолітін - Коваль (Татарков, 43).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: