«Олімпік» обіграв «Чорноморець» та здобув першу перемогу під керівництвом Шевчука

«Олімпік» обіграв «Чорноморець» та здобув першу перемогу під керівництвом Шевчука
Фото взяте з сайту football.ua

«Олімпік» завдяки голу Дегтярьова здобув мінімальну перемогу над одеситами

Перший тайм виглялав досить динамічно. Перша його половина однозначно була за «Олімпіком», який захопив територіальну перевагу й почав створювати моменти з перших хвилин – так, Гай, якого недружньо зустріли фанати, вже на другій хвилині пробив головою над поперечиною, а Дегтярьов та Балашов завдали кілька перспективних ударів. Одесити змогли вирівняти гру ближче до середини тайму, створивши найбільш небезпечний момент у ньому – на 27 хвилині Бабенко з кількох метрів розстрілював ворота донеччан, але Махновський врятував. На 40 хвилині вже Костянтину довелося парирувати класний удар Коваля зі штрафного, а ще через дві хвилини ударом головою пробивав Чорній – м'яч приземлився на сітку зверху.

У другому таймі «Олімпік» знову перехопив ініціативу, змусивши голкіпера «Чорноморця» творити у рамці дива. На 50 хвилині Литовченко врятував свою команду, витягнувши з-під поперечини удар Політила зі штрафного. Після цього «морякам» вдалося перевести гру у типову «УПЛівську» боротьбу і навіть створити момент на 66 хвилині, коли Татарков змістився і пробив у ближній кут – Махновський взяв цей постріл. У в'язкій боротьбі гра йшла до голу – і одесити привезли його на свої ж ворота. На 70 хвилині Міщенко віддав жахливий пас на Литовченка, відігравши свого воротаря, а Дегтярьов скористався ситуацією та закотив м'яч у пусті – 1:0. І без того слабка гра «Чорноморця» попереду після цього повністю розладилась, і донеччани впевнено довели матч до фіналу.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 12-го туру

«Олімпік» – «Чорноморець» – 1:0 

Гол: Дегтярьов, 70

«Олімпік»: Махновський - Ксьонз, Кравченко, Снурніцин, Зубейко - Гай, Політило (Кравчук, 84) - Білоног (Е. Пасіч, 63), Тейшейра (Кольцов, 46), Балашов - Дегтярьов

«Чорноморець»: Литовченко - Рижук, Грачов, Міщенко, Трубочкін (Штогрин, 88) - Смирнов (Карноза, 76), Бабенко - Татарков, Мусолітін, Чорній - Коваль

Попередження: Балашов, Ксьонз, Снурніцин, Кравчук - Чорній, Трубочкін

Таким чином, Вячеслав Шечук здобув першу перемогу в якості головного тренера «Олімпіка», який набрав п'ятнадцять очок та піднявся на шосту сходинку у турнірній таблиці. «Чорноморець» залишився з дев'ятьма очками на передостанній позиції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: