Світоліна перемогла росіянку на тенісному турнірі в Торонто

Світоліна перемогла росіянку на тенісному турнірі в Торонто

Українка здобула 40-ву перемогу в сезоні

Українська тенісистка Еліна Світоліна обіграла росіянку і пройшла до третього кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Торонто. Про це повідомляє сайт «Великий теніс України». Світоліна впоралася з Дариною Касаткіною майже за 2 години. Поступаючись по ходу другого сету 0:4, українка зробила неймовірний камбек, вирвавши у суперниці 6 геймів поспіль. Напружений поєдинок завершився перемогою Світоліної з рахунком 7:6 (4), 6:4.

Після закінчення матчу другого кола українська тенісистка поділилася відчуттями після гри. «Трохи втомилася, це був непростий матч, я почала поєдинок не так добре, як хотілося б, робила багато невимушених помилок. Я просто намагалася грати і потрапляти в корт, вже потім стала грати агресивніше і сам матч навіть виграла Віннер. Як мені вдалося зробити камбек у другому сеті? Психологічно я була готова до третьої партії, сказала собі відпустити ситуацію, не думати про рахунок, а просто продовжувати», - розповіла Світоліна.

Таким чином, Світоліна проходить у третій раунд, що є повторенням її кращого результату на даному турнірі. Наступна суперниця Еліни визначиться сьогодні в протистоянні американки Вінус Вільямс і чешки Катержіни Синякової.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: