Американці протестували на безпеку корейський люксовий кросовер

Американці протестували на безпеку корейський люксовий кросовер
Genesis GV80

Автомобіль показав відмінні результати

Американський страховий інститут безпеки дорожнього руху (IIHS) провів випробування безпеки нового GV80, люксового кросовера від Genesis – корейської марки, яка входить до складу Hyundai.

В ході краш-тестів корейський кросовер отримав найвищу оцінку безпеки Top Safety Pick +, якої удостоюються далеко не автомобілі.

Отримати максимальну оцінку від фахівців IIHS є вкрай складним завданням. Автовиробники оснащують свої моделі найпередовішими системами безпеки. Найчастіше, в ході краш-тестів інженери американського інституту дорожньої безпеки все одно знаходять мінуси, що не дозволяють присвоїти випробуваним найвищий рейтинг.

Genesis GV80 отримав максимально можливі оцінки майже у всіх випробуваннях. Кросовер пройшов шість різних краш-тестів, в ході яких автомобіль зіштовхнули з нерухомим бар'єром з частковим перекриттям з боку водія. У цьому випробуванні інженери приділяють особливу увагу міцності переднього бампера і системам пасивного захисту.

Крім того, фахівці досліджували активні системи безпеки, що дозволяють запобігти лобовому зіткненню, а також наїзд на пішоходів.

Genesis GV80 вже в «базі» обладнаний десятьма подушками безпеки, які захищають водія і пасажирів навіть під час серйозних зіткнень.

Єдиним випробуванням, в якому кросовер отримав оцінку «прийнятно» стало випробування працездатності світлодіодної оптики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: