Jugendhub. Поліція. «Призовники» (трансляція прес-конференції)

Jugendhub. Поліція. «Призовники» (трансляція прес-конференції)
Фото: Facebook/Jugendhub

Учасники прес-конференції обговорюватимуть дії поліції під час затримання і обшуку відвідувачів у київському клубі Jugendhub

Сьогодні, 2 листопада 2017 року, у прес-центрі інформаційно-аналітичного агентства «Главком» об 11:00 відбудеться прес-конференція на тему: Jugendhub. Поліція. «Призовники».

Запрошені гості:

  • Валерія Лутковська, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини;
  • Ксенія Проконова, партнер управління конфліктами юридичної компанії «Юскутум», партнер юридичної компанії «Міллер»;
  • Масі Найєм, юрист;
  • Антон Косенко, один із постраждалих.

Учасники прес-конференції обговорюватимуть дії поліції під час затримання і обшуку відвідувачів у київському клубі Jugendhub в ніч на суботу, дії військовослужбовців військових комісаріатів щодо затримання і примусового утримання призовників на збірному пункті Київського міського військового комісаріату. Крім того, будуть проаналізовані питання надання правової допомоги особам, яких затримували.

Трансляцію прес-конференції можна подивитись тут: 

Нагадаємо, правоохоронці влаштували рейд до київського нічного клубу Jugendhub у Шевченківському районі. Поліція заявила про затримання 17 людей з наркотиками.

32 відвідувачів було доставлено до військкомату, оскільки, за повідомленням поліції, вони ухилялися від призову на строкову службу. Зі свого боку, очевидці повідомляли, що правоохоронці під час рейду застосовували силу.

Згодом усіх затриманих відпустили з військомату. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: