Олександр Усик заспівав «Ой у лузі» після дуелі поглядів з Ентоні Джошуа (відео)

Олександр Усик заспівав «Ой у лузі» після дуелі поглядів з Ентоні Джошуа (відео)
Усик представ у образі справжнього козака
фото: інстаграм/Олександр Усик

Український боксер вдягнувся у національне вбрання на пресконференію перед боєм

Олександр Усик в образі козака раптово заспівав популярну пісню на прес-конференції перед реваншем із колишнім чемпіоном світу Ентоні Джошуа.

Під час традиційної дуелі поглядів, Усик та Джошуа мовчки змірили один одного і вже збирались розійтись, як український боксер вирішив заспівати. Британський спортсмен знітився і пішов зі сцени, а Олександр доспівав пісню разом з глядачами.

Реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня у Джедді, Саудівській Аравії. Боксери боротимуться одразу за 3 чемпіонські пояси – WBA, WBO та IBF. Їх Олександр відібрав у вересні 2021 року, коли переміг Ентоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бій між українським боксером Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа остаточно погоджено

Бій планували провести 23 липня. Однак ще наприкінці травня стало відомо, що другий поєдинок між боксерами відкладуть на два-три тижні через питання прав на показ.

Додамо, що наприкінці березня будинок Усика під Києвом захопили російські окупанти. На ділянці, що належить титулованому боксеру, ворог розташував бронетехніку.

Читайте також: Реванш із Джошуа: Усик зробив подарунок українцям

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: