Відео дня. Овації когресменів Зеленському

Відео дня. Овації когресменів Зеленському
Зеленського привітали гучними та тривалими оплесками коли він зайшов до зали Конгресу
скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський виступив перед Конгресом США у Вашингтоні

Соцмережі активно обговорюють історичне відео з виступу Володимира Зеленського у Конгресі США. Українського лідера зустріли шаленими оплесками.

Під час виступу у Конгресі США президент України Володимир Зеленський розповів про свою поїздку в Бахмут напередодні візиту у Вашингтон і порівняв українських солдатів з американськими у час II Світової війни.

«Путін дивиться і зеленіє від заздрощів», – пишуть у коментарях до відео.

«Цей виступ увійде в історію. Пам'ятаємо що він був можливий лише завдяки хоробрості і рішучості найкращих синів і доньок нашого народу. Вічна слава українським воїнам. Слава Україні!», – додає інший користувач під трансляцією на ютубі. З ним погоджується інша коментаторка: «Сильна промова, неймовірна підтримка, унікальний історичний момент. Ніколи Україна не була настільки сильною і близькою для світу!»

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський, 21 грудня, прибув до Білого дому, де відбулася його зустріч із президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом.

Раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, чому поїздка лідера України є надзвичайно важливою сьогодні.

Варто зауважити, що Кремль відреагував на візит українського лідера до США. Сьогодні, 21 грудня, російський диктатор Володимир Путін зробив звернення до росіян на колегії міноборони.

Путін взявся залякувати «Сарматами» Байдена та Зеленського. Російський диктатор заявив, що міжконтинентальні балістичні ракети (МБР) «Сармат» будуть поставлені на бойове чергування найближчим часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: