У місті стартував новий проект «Таємниці та легенди Вінниці»

 У місті стартував новий проект «Таємниці та легенди Вінниці»

Організатори проекту: відділ у справах молоді та туризму міської ради та КЗ Центр підліткових клубів за місцем проживання

«Школа стюардес-екскурсоводів» при Центрі підліткових клубів «Vin Smart» розпочинає новий проект «Таємниці та легенди міста Вінниці». Вчора відбулось перше заняття у його рамках, яке пройшло у музеї ім. Коцюбинського.
Протягом місяця проводився інтенсивний набір у «Школу стюардес-екскурсоводів». За цей період було проведено професійно-орієнтаційну роботу у навчальних закладах Вінниці. Близько 50 людей виявили бажання відвідувати гурток, але після відбору у школі навчається 15 учнів.  
У «Школі стюардес-екскурсоводів» викладають різні дисципліни, в цьому році серед них з’явилась ще одна - «Таємниці та легенди міста Вінниці». Навчання в цьому напрямку складатиметься з двох частин: теорії та практики. 
Період навчання теоретичного курсу з 12 березня по 16 квітня. На вихованців чекають  цікаві лекції від відомих екскурсоводів, майстер-класи та відвідування музеїв міста. Практичний курс – з 17 квітня по 1 червня. Він включає в себе проведення пішохідних екскурсій та дитячих екскурсій у трамвайчику «Везунчику».
Вчора відбулося перше теоретичне заняття у музеї ім.  М. М. Коцюбинського. Це гарна нагода для вихованців побачити з середини роботу працівників музею, набути та закріпити нові навички з проведення екскурсій та знання. По закінченню курсу учасники отримають дипломи.
Деталі проекту можна дізнатись у Центрі підліткових клубів «Vin Smart», що по вулиці Соборна, 91. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: