Керівництво Вінниччини перебуває з офіційним візитом у Канаді

Керівництво Вінниччини перебуває з офіційним візитом у Канаді

Делегацію очолює керівник області

Сьогодні, 19 листопада, розпочався офіційний візит делегації Вінницької області до м.Торонто, провінція Онтаріо, Канада. Очолює представництво Вінниччини голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Також до складу делегації увійшли керівники основних бюджетоутворюючих підприємств області, які об’єднані в ГО «Вінницький Бізнес-Клуб» і нині активно долучаються до пошуку нових шляхів збуту своєї продукції на міжнародних ринках, зокрема і канадському. Варто зазначити, що прямий товарообіг Вінниччини з Канадою поступово збільшується і лише цього року склав майже 2 млн. дол. США. Це продукція машинобудівельної галузі, сільського господарства, зокрема, зернові культури, а також полімерна продукція.

Цього дня заплановані офіційні зустрічі делегації з Генеральним консулом України у Торонто Андрієм Веселовським та перемовини з керівництвом Україно-Канадської торгово-промислової палати та проекту CUTIS, що покликаний надавати Україні технічну й фінансову допомогу з експортування українських товарів, щодо здійснення торгової місії України.

Також в планах вшанування пам’яті та покладання квітів до меморіалу жертвам Голодомору, який відкрито у Торонто минулого місяця, а також до одного з найстаріших в Канаді пам’ятників Лесі Українки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: