На Вінниччині троє дітей-сиріт отримали ключі від власного житла

На Вінниччині троє дітей-сиріт отримали ключі від власного житла

Для придбання житла з державного бюджету була виділена субвенція у розмірі 314 652 грн

У Немирівському районі трьом дітям-сиротам було вручено ключі від житла, придбаного за кошти державної субвенції, що передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада № 877.

Про це інформує прес-служба Вінницької ОДА, повідомляє «Главком».

За рахунок субвенції з державного бюджету на території Райгородської ОТГ було придбано житло для двох осіб з числа дітей-сиріт Марині Ярмоленко 1997 р.н. та Вадиму Ярмоленко 1999 р.н., а також дитині-сироті Василю Ярмоленку 2001 р. н.

Голова Немирівської районної державної адміністрації Юрій Погорелюк та голова Райгородської ОТГ Костянтин Махиня урочисто вручили дітям ключі від житла. Для Василя Ярмоленка Райгородською об’єднаною територіальною громадою було придбано квартиру загальною площею 57.5 кв.м, натомість, Марина та Вадим Ярмоленко отримали ключі від будинка загальною площею 69,4 кв.м.

Загалом, для придбання житла з державного бюджету була виділена субвенція у розмірі 314 652 грн. З місцевого бюджету Райгородської ОТГ була здійснена доплата у розмірі 52 348 грн.

Робота щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа перебуває під особливим контролем керівництва області.  Відповідними службами регіону  проводиться  ряд заходів для максимального забезпечення власним житлом зазначеної категорії дітей із залученням як коштів державної субвенції, так і місцевих бюджетів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: