Професійне свято з подарунками: у Вінниці рятувальникам подарували автівки (фото)

Професійне свято з подарунками: у Вінниці рятувальникам подарували автівки (фото)

17 вересня працівники рятувальної служби відзначають своє професійне свято – День рятівника.

Сьогодні вінницьких рятувальників привітало керівництво міста та області. В подарунок вони отримали два спецавтомобілі. Один з них закуплений за кошти обласного бюджету та буде працювати у пожежно-рятувальній частині Вінницького району, другий - куплений коштом міста та буде переданий для роботи в одну з пожежних частин Вінниці. 

Про це інформує сайт влади Вінниці, повідомляє «Главком».

«Людське життя – це ідеальний скарб, але, на превеликий жаль, життя навколо нас не зовсім ідеальне. Особливо в цей непростий час ми по-особливому говоримо про поняття безпеки. Техногенні, природничо-кліматичні умови призводять до того, що ми кожного дня вимушені приймати складні рішення. Але я переконаний, наше управління з надзвичайних ситуацій краще управління в Україні і тут працюють найкращі працівники. Хотів би вам подякувати за вашу роботу, службу, натхнення і прагнення прийти на допомогу», - сказав вітаючи рятувальників Валерій Коровій. 

«З одного боку, вашу службу, поки все добре, не видно, але якщо щось стається – першим дзвонять саме вам. І дійсно, ви якісно справляєтесь з тією роботою і викликами, які є. Саме головне, щоб люди вам дякували за те, що ви робите. Хочу побажати вам впевненості по життю, щоб ви мали підтримку і добре відношення від людей», - каже Сергій Моргунов. 

Привітати вінницьких рятувальників сьогодні приїздив особисто Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін: «Мені надзвичайно приємно перебувати сьогодні з вами - поряд з людьми, які щоденно, щогодинно, щохвилинно, не дивлячись на загрозу життю, - рятують інших людей, майно, реагують на пожежі, надзвичайні ситуації. Ідучи в вогонь, вони не знають, чи повернуться живими. Шана вам, хвала, і вдячність за роботу». 

Кращі працівники служби надзвичайних ситуації отримали від міської та обласної влади грамоти та грошові премії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: