У ЦНАПі Барського району розпочали видачу ID-карток та закордонних паспортів

У ЦНАПі Барського району розпочали видачу ID-карток та закордонних паспортів

У Центрі надання адміністративних послуг Барської райдержадміністрації розпочато прийом документів для оформлення ID-карток та закордонних паспортів.

З цією важливою подією громаду району привітали заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк і начальник управління Державної міграційної служби у Вінницькій області Борис Наливайко.

Звертаючись до присутніх, Олександр Крученюк зауважив: «У житті барчан відбуваються помітні позитивні зміни, розвивається та розширюється спектр надання послуг нашим громадянам, що є одним із пріоритетних напрямків, який ми задекларували і крок за кроком реалізовуємо. Відкриття у Центрі надання адміністративних послуг Барської райдержадміністрації автоматизованого робочого місця для оформлення закордонних паспортів та ID-карток є справді важливою подією». Заступник голови облдержадміністрації також підкреслив, що на сьогодні провідним завданням влади є подальше створення належних умов для надання громадянам адміністративних послуг на високому рівні.

У свою чергу, начальник управління Державної міграційної служби у Вінницькій області Борис Наливайко зауважив, що придбання робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів сьогодні є необхідним і надасть можливість покращити надання адміністративних послуг громадянам. Адже  останнім часом зросла кількість громадян, які бажають отримати як закордонні паспорти, так і паспорти у вигляді ІD-карток. «Якщо в минулому році жителі Барського району оформили 3 тисячі зазначених документів, то за десять місяців поточного року – 3,5 тисячі. Загалом, до бюджету Барської міської ОТГ перераховано близько 800 тис. грн», - зауважив Борис Наливайко.

Голова райдержадміністрації Володимир Саволюк акцентував увагу присутніх на основних завданнях центру адміністративних послуг при Барській РДА: «Прийом документів для оформлення ID-карток та закордонних паспортів також надає можливість полегшити роботу працівникам районного сектору міграційної служби, які мають значне навантаження, у зв’язку з попитом на таку послугу. Я переконаний, що колектив ЦНАПу при Барській райдержадміністрації, який, до речі, входить у п’ятірку кращих в області, зуміє належним чином організувати надання нової адміністративної послуги. Загалом, ще від початку року працівники ЦНАПу надали громадянам близько 25 тисяч адмінпослуг», - зазначив Володимир Саволюк.

За словами голови районної ради Михайла Піддубного, відкриття у Центрі надання адміністративних послуг Барської райдержадміністрації автоматизованого робочого місця для оформлення закордонних паспортів та ІD-карток є результатом тісної співпраці виконавчої і представницької влади району.

Після урочистої церемонії перерізання символічної стрічки заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, начальник управління Державної міграційної служби у Вінницькій області Борис Наливайко, а також очільники району Володимир Саволюк і Михайло Піддубний, голова міської ОТГ Артур Цицюрський оглянули автоматизоване робоче місце для оформлення закордонних паспортів та ІD-карток , роботу якого презентували в.о. начальника відділу надання адміністративних послуг райдержадміністрації Наталія Сирота і адміністратор відділу Валентина Велика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: