У квітні розпочнеться призов до армії. З Вінниччині планують призвати 830 осіб

У квітні розпочнеться призов до армії. З Вінниччині планують призвати 830 осіб

Весняна призовна кампанія триватиме з квітня по травень

Відповідно до указу Президента України №33/2018 від 15.02.2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» весняна призовна кампанія триватиме з квітня по травень.

Відправка на строкову військову службу у військових комісаріатах Вінницької області відбудеться у період з 10 квітня по 30 травня 2018 року. Засідання призовних комісій буде проходити з 2 квітня по 31 травня.

Планується призвати 830 осіб, з них у Збройні сили України – 481, Державну службу транспорту – 50, Прикордонну службу України – 65 та Національну Гвардію – 234.

До навчальних центрів буде відправлено 453 військовослужбовці, решта – до військових частин. На строкову службу призиваються усі придатні за станом здоров’я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, але не старше 27 років. Військовослужбовці строкової служби не залучатимуться до участі в бойових діях, а проходитимуть службу у пунктах постійної дислокації військових частин, баз, арсеналів, складів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: