У Вінниці через будівництво лікарні зрубають півтисячі дерев

У Вінниці через будівництво лікарні зрубають півтисячі дерев

Мова йде про кардіологічний диспансер, який будуватиметься на ділянці площею 1,8 гектар

Рішенням виконавчого комітету від 26.10.2017 року №2395 було доручено департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради видалити дерева та чагарників під будівництво «Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології» по вулиці Хмельницьке шосе в місті Вінниця. Правда, ніде не уточнюється, де саме будуть рубати дерева та чи стосується це Лісопарку, повідомляє Vlasno.info.

Мова йде про кардіологічний диспансер, який будуватиметься на ділянці площею 1,8 гектар. Фінансування на облаштування диспансеру надає міський та обласний бюджет, а також Світовий банк. Проект на десятки мільйонів гривень.

Початок будівництва діагностичного центру було заплановано на грудень 2016 року, але процес затягнувся на рік. Тоді був даний дозвіл видалити 538 дерев. Серед цих дерев найбільше кленів — 257 штук. Також є 4 дуба, 30 лип, 27 горіхів, 6 яблунь, 5 черешень та інших дерев. Але дерева тоді були не знищені, тому зараз був даний новий дозвіл. Земельна ділянка знаходиться між міською лікарнею № 1 та обласною дитячою лікарнею. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: