У Жмеринці водій автобуса побився із 79-річним громадянином США

У Жмеринці водій автобуса побився із 79-річним громадянином США

Скандал на Вінниччині

Конфлікт трапився на пішохідному переході по вулиці Київській, біля 4 школи. За словами 79-річного жмеринчанина, водій автобуса мало не збив його на зебрі. Коли автобус зупинився неподалік, Вадим Смагітель зробив водію зауваження, сподіваючись на вибачення, натомість отримав стусана.

У подальшому, як розповів чоловік, дістав ще декілька ударів. Працівники поліції, які приїхали на виклик, доправили потерпілого до Центральної районної лікарні, потім – до відділу поліції.

Пішохідний перехід біля 4 школиПішохідний перехід біля 4 школи

Наразі жмеринчанин Вадим Смагітель знаходиться в лікарні. Медики діагностували струс мозку, ушкодження м’яких тканин та забій хребта. Чоловік вже написав заяву до поліції, після одужання планує звернутися до Генеральної прокуратури та посла Америки в Україні, адже є громадянином США, не дивлячись на те, що 14 років проживає у Жмеринці.

Журналістам вдалося взяти коментар у водія автобуса Анатолія Раченчука.


Володимир Смагітель після побиття на лікарняному ліжку (Фото зі сторінки Володимира Смагітеля Фейсбук)Володимир Смагітель після побиття на лікарняному ліжку (Фото зі сторінки Володимира Смагітеля Фейсбук)

«Ця ситуація дійсно мала місце. Хто водій – зрозуміє, що на пішохідному переході, де ще й знаходяться лежачі поліцейські, з великою швидкістю не поїдеш. Я рухався повільно, після зупинки до мене підійшов літній чоловік і почав кричати, повчаючи. Я його обійняв і сказав: «Дідусю, я ж нічого не порушив». Після чого він почав мене тягати за одяг. Я його відштовхнув».

Усі крапки над «і» у даній події розставлять правоохоронні органи. За словами виконуючого обов’язки начальника відділу поліції Володимира Олексюка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 125 – нанесення легких тілесних ушкоджень. Проводиться досудове розслідування. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: