У США виборцю заборонили голосувати в футболці з Трампом

У США виборцю заборонили голосувати в футболці з Трампом

Щоб потрапити на виборчу дільницю, чоловік зняв футболку і голосував з голим торсом

В американському штаті Південна Кароліна чоловікові, який прийшов на виборчу дільницю в футболці, яка підтримує президента США Дональда Трампа, заборонили голосувати.

Про це передає телеканал CNN.

За даними телеканалу, щоб потрапити на виборчу дільницю, чоловік зняв футболку і голосував з голим торсом.

«Цей джентльмен підійшов до працівника, і йому сказали, що він не може увійти на виборчу дільницю в футболці, тоді він зняв її, кинув на підлогу і відправився голосувати без футболки, а коли вийшов з ділянки, надів її назад», - розповів очевидець.

При цьому у виборчій комісії Південної Кароліни підкреслили, що футболка не порушувала законів про заборону на використання агітаційних матеріалів, оскільки Трамп не бере участі в проміжних виборах.

На «гарячу лінію» американської неурядової організації Комітет юристів за громадянські права до полудня вівторка, 6 листопада, надійшло 17,5 тис. скарг на проблеми при голосуванні.

Раніше повідомлялося, що у 16 штатах США завершилося голосування на проміжних виборах.

Нагадаємо, у США проходять проміжні вибори в конгрес. Американці переоберуть губернаторів більшості штатів; мерів низки міст, включаючи столицю, Вашингтон; а також весь склад нижньої палати парламенту та третину сенаторів.

Напередодні проміжних виборів у Конгрес спецслужби США відзначили, що у них немає даних, які свідчать про спроби злому виборчої інфраструктури, але попередили про російські спроби поширити фейкові новини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: