Вінничанам на День міста влада підготувала подарунок

Вінничанам на День міста влада підготувала подарунок
Громадський транспорт Вінниці

Громадський транспорт буде здійснювати безкоштовні перевезення пасажирів

У суботу, 9 вересня, вінничани відзначатимуть День міста. У зв’язку з цим буде тимчасово перекритий рух автотранспорту на ділянках вулиць Соборна, Архітектора Артинова та Грушевського. Традиційно, у День міста проїзд у тролейбусах, трамваях та автобусах буде безкоштовним.
Про це інформує прес-служба влади Вінниці, повідомляє «Главком».
9 вересня з 11:00 до 20:00 буде тимчасово перекрито рух приватного та громадського транспорту по вулиці Соборній. А саме – на ділянці від перехрестя вулиць Соборна – Театральна до перехрестя вулиць Соборна – Магістратська – Князів Коріатовичів.

Також 9 вересня з 11:00 до 19:00 буде тимчасово перекрито рух автотранспорту по вулиці Грушевського, на ділянці від  вул. Театральної  до вул. Архітектора Артинова,  та по вул. Архітектора Артинова, на ділянці від вул. Грушевського до вул. Соборної.
Рух автотранспорту буде організовано в об’їзд по вулицях Хмельницьке шосе, Магістратській та по Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів.
Крім того, з 9:00 8 вересня до 1:00 10 вересня буде тимчасово перекрито рух автотранспорту по вул. Архітектора Артинова на ділянці від вул. Соборної до вул. Гоголя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: