Вінничанин створив комп’ютерну гру про Путіна, яка збурила російські ЗМІ

Вінничанин створив комп’ютерну гру про Путіна, яка збурила російські ЗМІ

Студент з Вінниці зазначив, що буде й надалі розробляти подібні ігри

Студент вінницького національного технічного університету Сергій Куценко розробив інді-гру «PUTIN 20!8». У ній очільник держави-окупанта «воює» проти своїх головних ворогів: політика Олексія Навального, президента США Дональда Трампа, ЛГБТ-активістів, біткоінів та навіть проти репера Face.

Як повідомляє газета «День», розробником гри, яка зараз продається на сервісі Steam, є студент ВНТУ Сергій Куценко.

За словами Куценка, розробляти гру він почав ще минулого року та хотів приурочити її до президентських виборів в РФ. Студент, який створив вже не першу подібну гру, каже, що Путін – це «вічний мем», а тому він розраховував на увагу публіки.

« Відверто, я не сподівався, що проста інді-гра так швидко стане популярною, адже не робив жодної промоції, не вкладав у це грошей. Більше того, не прагнув висміяти чи похвалити когось — особливо Путіна. У грі я показав, що ця людина в образі вічного мема ні перед чим не зупиниться і буде знищувати все на своєму шляху, аби досягнути мети. Але я хочу, щоб всі зрозуміли, що ця гра — не про президента Росії (я поза політикою), а про мем, який «вездесущий». Це такий собі жарт для геймерів, які люблять політичних персонажів», – говорить хлопець.  

Гру вже придбали понад тисяча користувачів, і судячи з коментарів – серед них чимало як росіян, так і американців. За словами студента, наразі він хоче дещо удосконалити гру, щоб гравцям було цікавіше. А завершуватиметься нова версія відомим гаслом про Путіна, яке свого часу вигадали українські Ультрас.

Інформація про гру збурила російські ЗМІ, які вже розшукують її «справжнього замовника».

У коментарі журналістам студент з Вінниці зазначив, що буде й надалі розробляти подібні ігри: зокрема вже зараз він займається створенням ще однієї «стрілялки» на політичну тематику.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: