Зниклу два тижні тому жінку знайшли у Вінниці на зупинці

Зниклу два тижні тому жінку знайшли у Вінниці на зупинці

Жінка втратила пам’ять

На трамвайній зупинці біля «Палац школярів» увагу людей привернула молода жінка, яка сиділа на лавці у безпорадному стані. На запитання хто вона і звідки пані не могла нічого згадати. На допомогу прийшов поліцейський. Жінку упізнали і доправили додому.

Патрульний поліцейський Михайло Величко перебував поза службою. Йдучи у справах завітав на зупинку громадського транспорту. До чоловіка звернулись двоє вінничан, які розповіли про молоду жінку, яка ось тут сидить на лавці в дивному стані, і не може нічого відповісти про її ім’я та місце проживання. При цьому, жінка була твереза. Правоохоронець сфотографував невідому на телефон та надіслав фото черговим по УМВС. Уже за кілька хвилин колеги повідомили, що це Марія Кавецька з Літинського району, яку ось уже два тижні розшукує уся вінницька поліція.  Михайло Велічко передав жінку екіпажу патрульних, який в цей час знаходився неподалік на Хмельницькому шосе. 

Поліцейські зв’язались з літинськими колегами і за годину вони з рідними Марії забирали жінку додому.

25-річна Марія Кавецька є мешканкою с. Селище Літинського району. Зникла жінка ввечері 1 червня. Напередодні разом із 3-річною донькою та 5-річним сином була на дитячому святі, потім усі пішли до бабусі. Поки діти грались на подвір’ї, їхня матір безслідно зникла. Останнє, що пам’ятали свідки – Марію ввечері заходила до себе додому. Ні телефону, ні грошей, жінка з собою не взяла. 

Інформація про зниклу безвісти Марію Кавецьку була розміщена у соцмережах, громадських місцях області та обласного центру. Розшукували жінку окрім поліцейських і рідних односельці та небайдужі громадяни. Дякуючи увазі останніх жінку знайшли.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: