На Вінниччині дитячий садочок прикрасили «екологічним» новорічним трафаретом

На Вінниччині дитячий садочок прикрасили «екологічним» новорічним трафаретом
У дитячому садочку створили справжню новорічну казку

Всі новорічні прикраси виконані з екологчно-чистих матеріалів

В дитячих садочках сіл Лука-Мелешківська та Прибузьке вікна прикрасили новорічними трафаретами, виготовленими з паперу.  батьки вирішили щонайменше використовувати синтетичні матеріали в при оздобленні. Про це повідомляє сайт Лука-Мелешківської ОТГ. 

«До свят потрібно готуватись правильно. Як саме, демонструють вихованці садочків Прибузького та Луки-Мелешківської. Малеча з батьками та вихователями створили справжню новорічну казку у власних групах. Мішура, сніжинки та гірлянди в комплексі з креативом – мікс, який дарує позитивний настрій», - йдеться в інформації.

Всі прикраси виконані з екологчно-чистих матеріалів. 

Зокрема, повідомляється, що «неймовірний новорічний дизайн створили у групі «Ромашка» в ЗДО «Веселка». Це екологічна група, в якій весь інтер’єр виконаний з натуральних матеріалів, зокрема, меблі та текстиль. Тему «Еко» продовжили і в новорічному дизайні: жодних синтетичних матеріалів, тому тут немає мішури чи гірлянд придбаних в магазинах. Увесь декор – з паперу».

У «Веселці» також вирішили провести конкурс кращих новорічних прикрас, створених малюкам. Підсумки підбиватимуть незабаром,  переможці конкурси будуть відзначені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: