IBM відкрила новий офіс у Шанхаї

IBM відкрила новий офіс у Шанхаї
Новий офіс буде вести діяльність спільно з міжнародними науково-дослідними центрами компанії

Новий офіс розташований в парку високих технологій Чжанцзян в новому районі Шанхаю Пудун

Найбільша американська компанія в індустрії електроніки IBM напередодні відкрила новий офіс у Шанхаї, до складу якого входять науково-дослідні центри та клієнтський центр.

Новий офіс, розташований в парку високих технологій Чжанцзян в новому районі Шанхаю Пудун, включає такі компанії, як China Research Lab, China Systems Lab, China Development Lab, а також клієнтський центр.

Як заявив генеральний директор IBM у Китаї Джефф Рхода, лабораторії будуть не тільки надавати спеціалізовані рішення для китайського ринку, але також вести діяльність спільно з міжнародними науково-дослідними центрами компанії.

«Ми також розраховуємо надати підтримку Шанхаю в розвитку дельти річки Янцзи в епоху переходу на цифрові технології», - сказав Рхода.

«Всі рішення, починаючи від «Інтернету речей», управлінської системи, технологій розподілу даних, і закінчуючи рішеннями в частині продовольчої безпеки, а також багато інших питань, ми все можемо вирішити тут в клієнтському центрі Шанхая», - додав Рхода.

В останні роки Пудун став великим центром розвитку в області штучного інтелекту з більш ніж 100 підприємствами і організаціями, що розташувалися в цьому районі. Компанія Microsoft в середу підписала меморандум про заснування нових лабораторій в галузі штучного інтелекту і Інтернету речей. Відкриття лабораторій очікується в квітні.

Як заявив заступник глави району Пудун Гуань Сяоцзюнь, штучний інтелект стане новою рушійною силою в розвитку Пудун.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: