Нове оновлення Windows 10 назавжди видаляє файли користувачів з комп’ютера

Нове оновлення Windows 10 назавжди видаляє файли користувачів з комп’ютера
Користувачів просять оновлюватися на Windows 10 October 2018

Microsoft припинила розгортання оновлення Windows 10 October 2018

Після недавнього виходу оновлення операційної системи Windows 10 October 2018 (версія 1809) пройшло кілька днів, і почалося його поступове розгортання на комп'ютерах. Але, як це часто буває після виходу нової версії ОС, користувачі зіткнулися з деякими проблемами, пов'язаними з цим оновленням.

В інтернеті почали з'являтися скарги на те, що оновлення видаляє файли користувачів, включаючи документи, фотографії і музику. Судячи з повідомлень користувачів, в процесі установки оновлення повністю видаляється вміст папок «Документи» і «Зображення», пише ITC.

Причому, дані не просто видаляються в «Кошик», а повністю знищуються з перезаписом блоків на накопичувачі даними самого оновлення. І навіть відкат оновлення до попереднього стану операційної системи не призводить до відновлення файлів.

За версією деяких користувачів, видаляються ті файли, які не синхронізовані з хмарним сховищем OneDrive. Так що рекомендується упевнитися, що файли синхронізовані (біля іконок файлів є відповідний значок), а ще краще - перед встановленням оновлення зробити резервні копії всіх файлів з папок «Документи» і «Зображення» в інших папках.

Компанія Microsoft припинила поширення оновлення Windows 10 October 2018 (версія 1809). Тих, хто скачав оновлення для ручної установки просять поки не робити цього і почекати поки вийде виправлена версія апдейта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: