ЗМІ повідомили, що Apple готує до випуску новий iPad mini

ЗМІ повідомили, що Apple готує до випуску новий iPad mini
Apple все ще продає iPad mini 4

П'яте покоління iPad mini буде запущено в масове виробництво в кінці грудня

Японське видання Macotakara, посилаючись на інформацію від невідомого тайванського постачальника комплектуючих, стверджує, що iPad mini 5 бути.

Повідомляється, що п'яте покоління iPad mini буде запущено в масове виробництво в кінці грудня. Новій моделі приписують старий дизайн, але оновлену начинку - новий процесор і здешевлену панель екрану. На жаль, ніяких подробиць поки немає. Повідомляється тільки, що вийде iPad mini 5 в першій половині 2019 року.

Залишається додати, що Apple все ще продає iPad mini 4, правда тільки в єдиній версії з 128 ГБ флеш-пам'яті. Коштує трирічна модель iPad mini 4 $400 або $530 в залежності від наявності стільникового модуля.

Джерело також повідомляє про те, що Apple також готує нову велику модель iPad, яка прийде на зміну нинішній доступній моделі iPad шостого покоління з діагоналлю 9,7 дюйма. Нова модель збереже ціну на рівні поточної, але запропонує новий безрамковий дизайн і витягнеться до 10 дюймів.

Перша модель iPad mini була представлена в 2012 році і користувалася неабиякою популярністю серед тих, кому в першу чергу були важливі невеликі габарити і маса. Протягом декількох років Apple щороку стабільно видавала нові iPad mini, але з виходом iPad mini 4 в 2015 році конвеєр застопорило. Передбачається, що з виходом моделі iPhone 6 Plus і приходом великих смартфонів компактні планшети стали просто нецікаві споживачам. Ми вже неодноразово чули чутки про те, що Apple «зав'язала» з компактними планшетами і iPad mini 4 стане останнім у своєму роді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: