Американці після оголошення карантину забрали з притулків майже всіх тварин

Американці після оголошення карантину забрали з притулків майже всіх тварин
З притулків Лос-Анджелеса виїхало на 70% більше тварин, ніж за попередній відрізок часу.

Сидіти вдома набагато цікавіше в компанії тварин, ніж самому, - зоологи

У Нью-Йорку після оголошення карантину спорожніли не тільки полиці з продуктами і туалетним папером, а й притулки для тварин. Американці все активніше забирають собак і котів додому. В організації з захисту тварин Muddy Paws Rescue і Best Friends Animal Society розповіли, що притулки, з якими вони працюють, практично спорожніли за останні два тижні.

Вся справа в карантині, який ввели в місті, адже сидіти вдома набагато цікавіше в компанії тварин, ніж самому, приводить Bloomberg аргументи Анни Лай, директорки з маркетингу Muddy Paws Rescue.

«Це ідеальна проблема», - каже вона. 

Така тенденція спостерігається не тільки в Нью-Йорку. Наприклад, з притулків Лос-Анджелеса виїхало на 70% більше тварин, ніж за попередній відрізок часу.

Є також історія з Вашингтона - там сімейна пара вирішила забрати собі додому 10-річну дворнягу Голді. Їх не збентежив ні вік собаки, ні її проблеми зі здоров'ям - у Голді рак. До того ж, вони стверджують, що вирішальним мотивом стало бажання забезпечити собаці щасливе життя.

Через ці тенденції набагато більше роботи стало у зоомагазинів. Зараз вони активно переходять в онлайн, скорочують терміни доставки, а ціни їхніх акцій ростуть.

Організації з захисту тварин бояться одного, коли почнеться криза деякі люди можуть в першу чергу позбутися тварин і тоді притулки заповняться знову.

У світі на коронавірус вже захворіло понад 785 тисяч людей

Також за даними МЗС 30 українців лікуютьсяв від коронавірусу за кордоном.

За даними Міністерства охорони здоров'я станом на 10 ранку 31 березня в України зафіксовано 549 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Із них 13 летальних, вісім пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: