Аварія в римському метро: серед постраждалих є четверо українців

Аварія в римському метро: серед постраждалих є четверо українців
Серед постраждалих в результаті аварії в римському метро є громадяни України
Фото: ANSA

В результаті обвалення ескалатора в римському метро були госпіталізовані 15 росіян

Серед постраждалих в результаті аварії в римському метро, яка сталася напередодні матчу третього туру групового раунду футбольної Ліги чемпіонів між італійською «Ромою» і російським ЦСКА, є громадяни України.

Відзначається, що цей факт був встановлений російськими дипломатами, які прибули в дві римські лікарні, куди були доставлені поранені.

«В результаті обвалення ескалатора в римському метро були госпіталізовані 15 росіян, п'ятеро з них вже виписані», - вказали в посольстві, додавши, що більшість постраждалих громадян РФ перебуває в задовільному стані.

Всього повідомлялося про 19 госпіталізованих. Як уточнили дипломати, четверо є громадянами України, яким також було запропоновано допомогу з боку російського диппредставництва.

Один з росіян, які постраждали у вівторок ввечері в результаті аварії ескалатора на одній зі станцій римського метро, знаходиться в операційній лікарні «Умберто I», повідомив співробітник медичного закладу.

«Пацієнт зараз знаходиться в операційній. Інший потерпілий ще проходить медичний огляд, можливо, йому теж знадобиться хірургічне втручання», - сказав співрозмовник агентства.

Йдеться про Дмитра Тюріна 1985 року народження і Володимирі Блохіна 1981 року народження. Третя постраждала - Анастасія Тихонова 1991 року народження - вже поміщена в палату лікарні. Їм рекомендовано поміняти зворотні квитки, оскільки під медичним наглядом вони повинні будуть провести як мінімум 48 годин.

В цілому, стан росіян не викликає побоювання у медиків, додали у російському посольстві.

Нагадаємо, у вівторок, 23 жовтня, в Римі на станції метро Repubblica обвалився ескалатор, коли ним спускалися російські футбольні вболівальники.

Агентство зазначає, що аварія ескалатора, ймовірно, сталася через те, що російські вболівальники стрибали під час руху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: